måndag 13 oktober 2008

Hårband

Här kommer ett hårband av restgarn jag hade kvar efter linnet jag gjorde tidigare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kvällen, den 15 oktober -08

Hej Jenny!

Jag vet inte om du läser det här, men jag skriver ned några rader ändå för att det känns bra.

Jag har tittat runt på din sida och läst det du skrivit. Du är SÅ FANTASTISKT duktig!! Du har sådan härlig kreativitet, fantasi och skaparglädje. Det är som om du målar och skriver med ditt garn.
Disktrasorna (känns som ett konstigt namn på något så fint!) var också himla läckra!

Själv är jag som Bambi på is när det gäller virkning (Kämpade frenetiskt på mellanstadiet med en liten virkad figur innan min Kära Mams kom och hjälpte mig göra klart den i tid innan jag rev ned något eller petade mig i ögat med virknålen...Jodå, man är en riktig talang...däremot är jag en hejare på att diska!). Däremot var det- och är en härlig känsla att skapa något med händerna.

jag vet inte mycket om garn (som du kanske redan förstått efter min lilla genomgång ovan...), men jag skriver en del och pular också med lite av varje.

Jag kan se samma vilja att uttrycka sig och förmedla en känsla man har i dina mönster och tekniker som i mina texter eller musik. Att det sedan är roligt att hålla på också gör ju inte saken sämre heller...

Det kan låta som en kliché, men det
är faktiskt sant: Vissa saker måste man göra för att känna sig hel. Det fattas något, en bit av den man är, om man inte får utlopp för det man vill förmedla på något sätt.Ok, högtravande kanske, men det stämmer tycker jag!

Well, nu ska jag väl inte babbla mer utan bara säga tack för att jag fått se vad du skapat (en del har jag ju redan sett "live"!)

Kram /Mats ("Stålmannen som inte kan flyga")

Hoppas vi ses på jobbet.

mirrorpond@hotmail.com